Google+ Καθηγητές | School of Dance | Σχολή χορού Παγκράτι - ΑθήναSchool of Dance | Σχολή χορού Παγκράτι – Αθήνα

Τα νέα μας

  • Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελο σε όλους
  • Κάντε follow στη σελίδα μας στο Google+ για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.
  • Γραφτείτε στο επίσημο κανάλι youtube της σχολής και δείτε πρώτοι τα βίντεο από τα ανοιχτά μαθήματα και τις παραστάσεις της σχολής

Καθηγητές

Ποθητού Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε χορό στην ερασιτεχνική σχολή χορού της Μαρίας Μιχαλάκη και σε ηλικία 14 ετών εγγράφεται στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, όπου και συνέχισε τις σπουδές της στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής, αποφοιτώντας το 2004.
Το 2004, με υποτροφία από το Μπαλέτο της Βοστόνης παρακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, χορεύοντας στις παραστάσεις της ομάδας νέων.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεχίζει τις σπουδές της γύρω από την τέχνη με τη φοίτησή της στο Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, αποφοιτώντας το 2009.
Από το 2005 εργάζεται ως δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού σε ιδιωτικές και δημοτικές σχολές χορού καθώς και σε ιδιωτικά σχολεία. Ταυτόχρονα, έχει χορέψει σε οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Καθ όλη τη διάρκεια της πορείας της έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της, παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα σπουδαίων δασκάλων χορού, αλλά και μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης σε Yoga, Κids Υoga και Pilates, παίρνοντας τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις .

Τάσος Καραχάλιος

Ο Τάσος Καραχάλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε με άριστα από την Κ.Σ.Ο.Τ. και από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Α. Ωνάση συμμετείχε στο πρόγραμμα danceweb του φεστιβάλ Impulstanz το 2005. Έχει συνεργαστεί με τους Κωνσταντίνο Ρήγο (χοροθέτρο Οκτάνα), Αγγελική Στελλάτου, Jan Fabre, Δημήτρη Παπαιωάννου, Αποστολία Παπαδαμάκη (Quasistellar), Αντώνη Φωνιαδάκη, Ayelen Parolines, Γιώργο Σαχίνη, Σταύρο Τσακίρη, Μαρία Γοργία, Ιωάννα Πορτόλου (Griffon), Πέρσα Σταματοπούλου, Μαρκέλλα Μανωλιάδη κ.α.

Επίσης έχει παρουσιάσει 3 δικές του δουλειές(“Serenity square”με τη Γεωργία Βαρδαρού, “Hound dogs” με τον Γιάννη Νικολαίδη και “Snail solo” με τη μουσικό Μυρτώ Δούμα). Πρόσφατα συνδημιούργησαν με την Μαρκέλλα Μανωλιάδη το σόλο “you can not have me” και με την Ιωάννα Τουμπακάρη το τρίο «ονειρεύτηκα τρεις που ονειρεύονταν τους άλλους δυο ο καθένας».
Από το 2008 διδάσκει κίνηση και αυτοσχεδιασμό σε χορευτές και ηθοποιούς.

Μαρία Μουστάκα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε χορό στην ερασιτεχνική σχολή χορού Ειρήνης Καρροπούλου. Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Αλέξανδρου Χατζιάρα. Παρακολουθεί μαθήματα για την εξειδίκευση στο Modern Theatre-Jazz χορό (δίπλωμα I.S.T.D) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την modern-jazz, τον κλασσικό χορό, καθώς και το σύγχρονο χορό, partnering και αυτοσχεδιασμό με τους Αυγούστα Πισσαρίδη, Ελίνα Τσίμπρου, Ράνια Παπαϊωάννου, Αλέξανδρο Σταυρόπουλο (ως μέλος της Norforsale), Amelia Wanderling, Dominique Duszynski (P.A.R.T.S) κ.α. Το 2016 παρακολουθεί σεμιναριακά μαθήματα κλασσικού και σύγχρονου χορού στην “Hungarian Dance Academy” (Βουδαπέστη). Συμμετέχει ως απόφοιτη στην παράσταση “Giselle” της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αλέξανδρου Χατζιάρα, καθώς και στο Φεστιβάλ “Break the Chain”  με θέμα “Ανθρώπινα Δικαιώματα”. Επίσης συμμετείχε με επιτυχία στους διαγωνισμούς International Dance Competition και Dance Arts Competition Hellas με σύγχρονο χορό και πιο πρόσφατα στο 2ο Compartments Dance Project ( Τα 12 κουπέ) με την ομάδα “MOMENTum”.

Ραφαήλ Μπουμπουχερόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με ρίζες από την Αφρική και την Τουρκία. Στην ηλικία των 8 άρχισε να ασχολείται με το Καράτε, στη συνέχεια συνέχισε με Στίβο. Το 2010 ήταν η πρώτη του επαφή με το χορό. Το 2011 γίνεται δεκτός στο τμήμα προ-επαγγελματικής εκπαίδευσης (Φυτώριο) στην Κρατική Σχόλη Ορχηστικής Τέχνης και το 2014 περνάει στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής. Αποφοίτησε το 2017. Dance performances: “Priority” Αντώνη Φωνιαδάκη Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2015 “Decipherment” Νίκος Καλογεράκης BlackBox ΚΣΟΤ “Thesis” 2016 “Temptations Of The Moon” Martha Graham original repertory Καθηγήτρια Ρεπερτορίου Πένυ Διαμαντοπούλου BlackBox ΚΣΟΤ “Thesis” 2016 “Tomorrow” Από την Hellenic Dance Company “Facades” Αντώνη Φωνιαδάκη 2016 “Diversion Of Angels” Martha Graham original repertory Καθηγήτρια Ρεπερτορίου Πένυ Διαμαντοπούλου Black Box “De profundis” 2017 “Letter to a Man, based on Nijinsky’s diaries” ROBERT WILSON – MIKHAIL BARYSHNIKOV Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2017 Workshops Workshop με τον Mikael Christiansen στο hand balancing 2015 Workshop (Jasmin Vardimon repertoire) με την Μαριλένα Δάρα 2016 Workshop με τον Diego de la Rosa (Exploring Possibilities) στο Dance Days Chania 2016