Google+ Καθηγητές | School of Dance | Σχολή χορού Παγκράτι - ΑθήναSchool of Dance | Σχολή χορού Παγκράτι – Αθήνα

Τα νέα μας

  • 31 Αυγούστου ανοίγουμε για εγγραφές, 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε μαθήματα. Ελπίζουμε να μας συντροφεύσετε και φέτος σε μία ακόμα χορευτική χρόνια και να αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολιές που περάσαμε.
  • Γραφτείτε στο επίσημο κανάλι youtube της σχολής και δείτε πρώτοι τα βίντεο από τα ανοιχτά μαθήματα και τις παραστάσεις της σχολής

Καθηγητές

Ποθητού Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε χορό στην ερασιτεχνική σχολή χορού της Μαρίας Μιχαλάκη και σε ηλικία 14 ετών εγγράφεται στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, όπου και συνέχισε τις σπουδές της στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής, αποφοιτώντας το 2004.
Το 2004, με υποτροφία από το Μπαλέτο της Βοστόνης παρακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, χορεύοντας στις παραστάσεις της ομάδας νέων.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεχίζει τις σπουδές της γύρω από την τέχνη με τη φοίτησή της στο Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, αποφοιτώντας το 2009.
Από το 2005 εργάζεται ως δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού σε ιδιωτικές και δημοτικές σχολές χορού καθώς και σε ιδιωτικά σχολεία. Ταυτόχρονα, έχει χορέψει σε οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Καθ όλη τη διάρκεια της πορείας της έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της, παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα σπουδαίων δασκάλων χορού, αλλά και μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης σε Yoga, Κids Υoga και Pilates, παίρνοντας τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις .

Τάσος Καραχάλιος

Ο Τάσος Καραχάλιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε με άριστα από την Κ.Σ.Ο.Τ. και από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Α. Ωνάση συμμετείχε στο πρόγραμμα danceweb του φεστιβάλ Impulstanz το 2005. Έχει συνεργαστεί με τους Κωνσταντίνο Ρήγο (χοροθέτρο Οκτάνα), Αγγελική Στελλάτου, Jan Fabre, Δημήτρη Παπαιωάννου, Αποστολία Παπαδαμάκη (Quasistellar), Αντώνη Φωνιαδάκη, Ayelen Parolines, Γιώργο Σαχίνη, Σταύρο Τσακίρη, Μαρία Γοργία, Ιωάννα Πορτόλου (Griffon), Πέρσα Σταματοπούλου, Μαρκέλλα Μανωλιάδη κ.α.

Επίσης έχει παρουσιάσει 3 δικές του δουλειές(“Serenity square”με τη Γεωργία Βαρδαρού, “Hound dogs” με τον Γιάννη Νικολαίδη και “Snail solo” με τη μουσικό Μυρτώ Δούμα). Πρόσφατα συνδημιούργησαν με την Μαρκέλλα Μανωλιάδη το σόλο “you can not have me” και με την Ιωάννα Τουμπακάρη το τρίο «ονειρεύτηκα τρεις που ονειρεύονταν τους άλλους δυο ο καθένας».
Από το 2008 διδάσκει κίνηση και αυτοσχεδιασμό σε χορευτές και ηθοποιούς.

Βασίλης Φατούρος

Ο Βασίλης Φατούρος είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ (Αθήνα). Ως δευτεροετής φοιτητής της ΚΣΟΤ συμμετείχε στο κομμάτι ‘’No More Fairytales’’ που χορογράφησε ο Anton Luchky και παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το 2016 συμμετείχε στο κομμάτι ‘’Fragile Matter’’ της ομάδας Jukstapoz καθώς και στο OPEN STUDIO της ΚΣΟΤ χορεύοντας στο κομμάτι ‘’Temptations of The Moon’’ της Martha Graham. Επιπλέον το 2016 συμμετείχε ως μέλος της Hellenic Dance Company στο κομμάτι ‘’Tomorrow’’ του Jasmin Vardimon Company που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. To 2017 χόρεψε το κομμάτι ‘’La Création du Monde’’ του 1923 σε χορογραφία και επιμέλεια της Millicent Hodson και Kenneth Archer σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Το 2018 ως μέλος της ομάδας χορού ΑΡΘΡΩΣΙΣ ερμήνευσε το κομμάτι ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ στο Zante Dance Festival.